WIE ZIJN WIJ?

Voordat we jou leren kennen, vertellen we eerst kort iets over onszelf. Wij zijn DailyIT, jouw IT-afdeling op afstand voor alles wat met Microsoft 365 te maken heeft. 


Als we straks gaan samenwerken, kun je dit van ons verwachten: 

 

✔️ Eerlijke, heldere adviezen in begrijpelijke taal

✔️ Proactief in het optimaliseren van je werkproces 

✔️ Een overzichtelijke factuur per maand  
✔️ Een kundige en goed bereikbare servicedesk 

✔️ Focus op een samenwerking voor de lange termijn 

✔️ Behulpzame IT-collega’s die altijd voor je klaarstaan 
✔️ Kundige ondersteuning op locatie


‘Dat kan anders!’

Met een achtergrond in IT weten we als geen ander dat IT-leveranciers hun werk vaak onnodig ingewikkeld maken met moeilijke termen en jargon. Dikke facturen, een passieve houding en onduidelijkheid over wat je precies van ze kunt verwachten. Onder het mom ‘Dat moet anders!’ zijn we DailyIT gestart.

 

“IT hoeft niet als kostenpost te voelen. Het is juist een
cruciaal onderdeel van je bedrijfsproces. Wij begeleiden je om
sneller en productiever te werken, waardoor je IT in je voordeel
laat werken en je grip krijgt op je IT-uitgaven.”
– Piet Beers, DailyIT

 

Wij helpen organisaties met heldere adviezen en een simpele uitleg over IT. We zijn gespecialiseerd in het inrichten en onderhouden van Microsoft 365, maar doen inmiddels zoveel meer voor onze klanten. We zijn betrokken bij onze opdrachtgevers en hun medewerkers, waardoor het voelt alsof we collega’s zijn. Alleen werken we dan vanuit ons kantoor in Heerhugowaard. Uiteraard komen we ook graag langs bij jou en je collega’s. Voor directe ondersteuning of bijvoorbeeld om een training of workshop te geven op de werkvloer. 


Ons team

Wil je alvast kennismaken met je nieuwe IT-collega’s? Hieronder stellen oprichters Chiel en Piet zich aan je voor. Het zou ook zomaar kunnen dat je Lars, Job of één van onze andere collega’s aan de lijn krijgt als je ons belt. Met ons mooie en unieke IT-concept blijft ons team gestaag groeien!

Chiel Weel

“Met 20 jaar ervaring in Microsoft technologie ben ik vooral gespecialiseerd in het optimaal laten werken van Microsoft 365 voor het MKB. Daarbij ben ik een enthousiaste trainer die met passie over de verschillende mogelijkheden van Microsoft 365 kan vertellen en weet hoe ze bij de klant het beste kunnen worden toegepast. Ik leg graag op een eenvoudige en duidelijke manier uit wat Microsoft 365 voor jouw organisatie kan betekenen.”


Piet Beers

“Met mijn bedrijfskundige achtergrond ben ik altijd op zoek naar betere en nieuwe methoden om Microsoft 365 in te zetten bij het MKB. Bij verschillende ICT-bedrijven heb ik een optimale dienstverlening voor MKB-bedrijven opgezet.

 

Als sparring partner voor het management van onze klanten, help ik graag met het opzetten van een doeltreffend IT-beleid, waardoor je bedrijf maximaal profiteert van Microsoft 365.”


Kom in contact

Wil je persoonlijk kennismaken en zelf de voordelen van het werken met DailyIT ervaren? 
We horen graag van je!