IT-afdeling op afstand

Vastgoedbedrijf Biesterbos Groep maakt gebruik van ons Daily Green abonnement en is inmiddels drie jaar klant bij DailyIT. Een mooi moment om in beeld te brengen wat we de afgelopen jaren samen hebben bereikt. 

Advies over de digitale werkomgeving

Het begon allemaal toen Biesterbos Groep niet langer tevreden was over de digitale werkomgeving. Ze wilden zich graag laten adviseren over alternatieven en kwamen bij DailyIT terecht. Marijke Veldhuis, P/A en Office Manager bij Biesterbos Groep, vertelt: “DailyIT heeft ons bij de hand genomen en gezorgd voor een goed ingerichte Microsoft 365 omgeving voor zowel de Apple (Mac) gebruikers als de Windows gebruikers. Middels trainingen werden we wegwijs gemaakt en daarnaast was er veel ruimte voor individuele aandacht.”

Een stapje verder 

Na verloop van tijd hebben we het IT-beheer overgenomen. De focus lag daarbij op het optimaliseren van de werkomgeving. Marijke: “In een later stadium heeft DailyIT ons geholpen met de implementatie van het bellen via Teams, zodat de telefooncentrale overbodig werd. Een aantal gebruikers heeft de switch gemaakt van de iMac naar het laptops met beeldschermen. Dat maakte de collega’s flexibeler, wat onder andere bij het thuiswerken goed van pas komt.” 

De meerwaarde van DailyIT

Maar waar ligt nou precies de meerwaarde van DailyIT? Marijke: “Het contact met DailyIT is persoonlijk en plezierig. Korte lijnen, heldere taal, snelle en adequate reacties. Waar we ook heel blij mee zijn, is dat het all-in pakket maakt dat we niet zomaar geconfronteerd worden met extra kosten. We weten waar we aan toe zijn. Licenties, onderhoud, back-ups… Het is allemaal onderdeel van het abonnement. En uiteraard is er regelmatig contact voor updates, bij storingen, adviezen over nieuwe opties.” 

Dat is precies wat we zelf ook zo leuk vinden aan onze samenwerkingen. We kennen alle Biesterbos Groep medewerkers bij naam en iedereen voelt zich vrij om te bellen. We zijn onderdeel van het team, maar dan op afstand.


Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen met de optimalisatie en versterking op IT-vlak? Stuur ons een bericht, dan komen we graag met je in contact. 

Over Biesterbos Groep 

Biesterbos Groep is actief in vastgoed en werkt met ondernemingen en start-ups. Met roots in de vastgoedontwikkeling heeft de organisatie de afgelopen jaren een groot aantal unieke projecten gerealiseerd. Duurzaamheid, beleving, complexiteit. Dat is waar het bij Biesterbos Groep om draait – en waar wij graag ons steentje aan bijdragen.