No-nonsense ICT

Typisch DailyIT is dat we eerlijk en helder zijn in onze adviezen. Wij werken graag alsof we jouw ICT manager zijn en dit doen we met een no-nonsense mentaliteit. We weten dat we alleen op deze manier een lange termijn relatie kunnen opbouwen met onze klanten. Ons team is altijd behulpzaam richting de werknemers van onze klanten. We lossen niet alleen een probleem of een vraag op. We kijken ook verder of er slimmere manieren zijn om de werkzaamheden te doen.


DailyIT is gestart met het idee om bedrijven te helpen met heldere adviezen en een simpele uitleg van IT. We zien vaak genoeg in de markt dat IT-bedrijven een product over de muur gooien en de klant er veel succes mee wensen. Dit willen wij niet. Betrokkenheid bij de klant en zijn medewerkers is voor ons belangrijk. 

Chiel Weel

Met 20 jaar ervaring in Microsoft technologie ben ik vooral gespecialiseerd in het optimaal laten werken van Microsoft365 voor het MKB. Daarbij ben ik een enthousiaste trainer die met passie over de verschillende mogelijkheden van Microsoft365 kan vertellen en weet hoe ze bij de klant het beste kunnen worden toegepast. Ik leg graag op een eenvoudige en duidelijke manier uit wat Microsoft365 voor de organisatie kan betekenen.

Piet Beers 

 Met mijn bedrijfskundige achtergrond ben ik altijd op zoek naar betere en nieuwe methoden waarop Microsoft365 ingezet kan worden bij het MKB. 
Bij verschillende ICT bedrijven heb ik een optimale dienstverlening voor MKB bedrijven opgezet.

Als sparring partner voor het management van onze klanten, help ik graag met het opzetten van een doeltreffend IT beleid, waardoor je bedrijf maximaal profiteert van Microsoft365.

In onze samenwerking kwamen we vaak tegen dat leveranciers IT ingewikkeld maken met moeilijke termen en vakjargon. Daar houden wij niet en zijn daarom altijd op zoek naar manieren om IT simpel en eenvoudig te maken voor de werknemers van jouw bedrijf. 

Met ons team krijgen we energie wanneer onze adviezen en trainingen voor jullie gaan werken. Als medewerkers weten waarom en vooral hoe je IT moet gebruiken, wordt het ook beter gebruikt en gaat IT je bedrijf helpen. Wij zien IT dan ook niet als een kostenpost, maar als cruciaal onderdeel van je bedrijfsprocessen. 

 

Daarom hebben we besloten om DailyIT op te richten en ons met ons team te specialiseren in het inrichten en onderhouden van Microsoft 365. Wij  houden ervan om continu pro-actief met onze klanten verbeteringen door te voeren. We begeleiden je om gestroomlijnde processen te krijgen in je bedrijf, zodat IT je bedrijf helpt sneller te werken en productiever te zijn. Wij zorgen dat je grip krijgt op je IT uitgaven. 

 

We hebben al veel mooie en inspirerende bedrijven als klant mogen verwelkomen. Naast de dagelijkse ondersteuning kijken we ook verder en geven trainingen en workshops aan hun medewerkers. 

Bel of mail ons voor een afspraak om de mogelijkheden door te spreken. 
Dit kan op locatie of via Teams. 

Tel: 085-8088200 

Mail: aanvragen@dailyit.nl